© 2017 by SPEL

Medewerkers

Mw. M. van der Ziel (Mirjam) is sinds 2008 verbonden aan SPEL Gooi en Vechtstreek. Zij is, na haar afstuderen aan de Vrije Universiteit te Amsterdam (1997) in de hoofdrichting Klinische Psychologie, postdoctoraal opgeleid als integratief psychotherapeut (RINO Leiden/Rotterdam). Binnen de psychotherapie heeft zij zich gespecialiseerd in de integratie van cognitieve gedragstherapie, cliëntgerichte psychotherapie, EMDR en Mindfulness. Momenteel verdiept zij zich in complementaire behandelvormen zoals lichaamsgerichte, meditatie- en visualisatie technieken. Alvorens het team bij SPEL te komen versterken heeft zij 5 jaar in een eerstelijns psychologen praktijk te Amstelveen gewerkt.

Mw.van der Ziel is BIG geregistreerd Psychotherapeut en BIG geregistreerd Gezondheidszorgpsycholoog en werkzaam bij SPEL-Bussum.

 

Mw. C. Roth (Christine) is sinds 2013 verbonden aan SPEL Gooi en Vechtstreek. Zij is, na haar afstuderen in 1999 aan de Katholieke universiteit Brabant, postdoctoraal opgeleid tot GZ-psycholoog en psychotherapeut. Binnen de psychotherapie heeft zij zich gespecialiseerd in traumabehandeling en  persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie. Alvorens zij de praktijk kwam versterken heeft zij 12 jaar gewerkt bij de militaire GGZ van Defensie. 

Mw. Roth is BIG geregistreerd Psychotherapeut en BIG geregistreerd Gezondheidszorgpsycholoog en werkzaam bij SPEL-Bussum

Mw. T. van Driel (Toos) is al 26 jaar verbonden aan SPEL Gooi en Vechtstreek als office manager, alwaar zij de spin in het web is. U treft haar op locatie Bussum, alwaar zij voor locaties Bussum en Huizen de administratieve taken verzorgt en de psychotherapeuten ondersteunt in hun dagelijkse werkzaamheden.

Mw. van Driel is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag